Ako ste postali profesionalac u gledanju najnovijih serija i filmova iz udobnosti vaše fotelje, a pri tome vam nije potreban prijevod – vaša vještina se može pretvoriti u karijeru!

Gledate strane serije i filmove bez titlova?

Unovčite svoju vještinu!

Ako ste postali profesionalac u gledanju najnovijih serija i filmova iz udobnosti vaše fotelje, a pri tome vam nije potreban prijevod – vaša vještina se može pretvoriti u karijeru!

 

Možda ste imali osjećaj da gubite vrijeme dok ste se prepuštali još jednoj epizodi omiljene serije, no maratonsko uživanje u sedmoj umjetnosti vas je izložilo svakodnevnom kontaktu s drugim jezicima. Kroz male ekrane engleski je postao drugi najčešći jezik u našim domovima, što je pogodovalo razvoju jezičnih vještina i poznavanju kulture zapadnog svijeta. Uz dovoljno sati prakse, mnogi su počeli gledati svoje omiljene likove bez pomoći titlova, uživajući u iskustvu razumijevanja izvornog jezika, njegovih nijansi i skrivenih značenja.

Stariji će prigovoriti da mladi previše „vise pred ekranima“, ali rado će ponoviti da vrijediš onoliko koliko jezika govoriš. Zaboravili su vam reći da se poznavanjem jezika, naučenog kroz ekran, može ostvariti materijalna korist ili se čak pretvoriti u karijeru! U zagrebačkoj poslovnoj zoni naš klijent okuplja tečne govornike stranih jezika, samouke ili školovane, te njihova znanja i vještine pretvara u zanimljiv i dinamičan posao. Zadatak svestranog tima, koji uključuje mnoge strance sa zagrebačkom adresom, je svakodnevno komunicirati s europskim i američkim tržištem te brinuti o korisnicima renomiranih međunarodnih tvrtki.

Ne traži se diploma ni certifikat – već tečno služenje stranim jezikom, otvorenost drugim kulturama, komunikativnost i spremnost na učenje. Zauzvrat se zaposlenicima nudi jedinstveno iskustvo rada u multikulturnom timu, prilika za učenje i usavršavanje jezičnih i međuljudskih vještina te stimulativna primanja.

Ako ste u potrazi za (novim) poslom i izazovima, tečno govorite strani jezik i radujete se prilici da ga koristite svakodnevno – javite se na prijava@smartflex.hr ili na broj 01/4886-482.

Ne zaboravite i dalje uživati u svojim najdražim serijama – jer isplati se – svakog petnaestog u mjesecu, na vašem tekućem računu!