Usmjereni smo na pronalazak najboljih kadrova, koji su presudni za efikasno poslovanje i rast Vašeg poduzeća.

Traženje i selektiranje

Najveća obveza svakog poduzeća je investiranje u vlastite kadrove, a pronalazak kvalitetnih kadrova može biti dugotrajan i naporan proces. Poduzeća imaju problema s pronalaskom vremena za učinkovito zapošljavanje, stoga Vam SmartFlex nudi svoju uslugu traženja i selekcije zaposlenika. Posebnost našeg procesa traženja i selektiranja je profesionalna usmjerenost ka pronalasku najboljih kadrova koji su presudni za efikasno poslovanje i rast Vašeg poduzeća.

Pri pronalasku kadrova pretražujemo bazu kandidata, oglašavamo slobodna radna mjesta, provjeravamo preporuke, identificiramo potencijalne kandidate unutar kompanija koje nas zanimaju, te kompletan proces odabira i regrutiranja prilagođavamo individualnim potrebama Vašeg poduzeća. Pouzdanost kandidata, procjena njihovih sposobnosti i osobnosti, njihovih sklonosti i mogućnost postizanja najboljih rezultata, testirani su našim provjerenim metodama koje jamče pravi izbor zaposlenika. Za kandidate koji su ušli u uži izbor radimo detaljni pisani izvještaj, koji sadrži podatke o njihovom dosadašnjem iskustvu i njihovoj prikladnosti za traženo, novo radno mjesto.

Mi slušamo i savjetujemo. Radimo brzo i diskretno. Nikad ne radimo sami već uvijek u dogovoru s Vama i u svakom trenutku Vas informiramo o napretku. Imamo ispravan pristup, znanja i vjerodostojnost, olakšavamo Vam proces regrutacije kadrova i uspješno privodimo kraju Vašu potragu za pravim kandidatom. Mi smo Vam na raspolaganju kako biste postigli svoje ciljeve.

Uslugu posredovanja pri zapošljavanju provodi tvrtka SMART GROUP RECRUITMENT d.o.o.

Traženje selektiranje