Osobe kojima je privlačan posao koji uključuje rad s ljudima, uz kombinaciju informatike i poznavanja sporta, mogu se već sada prijaviti na natječaj i početi s radom u vrlo kratkom roku!

Renomirana sportska kladionica, u suradnji s agencijom Smart Flex pokreće projekt  s ciljem zapošljavanja većeg broja djelatnika na blagajničkim poslovima!

Nakon niza godina uspješnog poslovanja donesena je odluka o proširenju radnog tima renomirane sportske kladionice, kako bi usluga zadržala jednak nivo kvalitete. Najavljeno je zapošljavanje čak 10 zaposlenika u Zagrebu, a u planu su i daljnja zapošljavanja na području cijele Hrvatske.

Riječ je o jednom od vodećih priređivača igara na sreću koji nudi mogućnost oklada na sportske i druge događaje. Odlikuje se svojom inovativnošću i brzom prilagodbom tržištu, visokom razinom osiguranja poslovnica, uz neprestanu brigu o zadovoljstvu svojih djelatnika i samih igrača.

Ovo je jedan uzbudljiv period kada otvaraju vrata novim zaposlenicima kojima, po završetku selekcijskog procesa, nude i mogućnost besplatne edukacije.

„Ovaj posao koji uključuje umjereni tempo rada u klimatiziranim uvjetima, gdje Vam je zadatak održavati visoku razinu preciznosti zbog rada s velikim novčanim Iako na prvu može zvučati opasno i rizično, ovaj posao uključuje visoku razinu sigurnosti, puno veću od rada u maloj trgovini ili na sličnim poslovima koji uključuju rad novcem.“ – ispričala nam je njihova djelatnica koja radi za pultom u kladionici.

Također, na ovom poslu postoji jasan, unaprijed dogovoren sustav raspoređivanja smjena te se ne može dogoditi da se radno vrijeme djelatnika produlji jer se radi na računalnom sustavu koji automatski onemogućuje uplate i isplate u trenutku kada sat otkuca kraj radnog vremena. Osim suradnje s kolegama koji dijele iste radne zadatke, djelatnici imaju na raspolaganju tehničku službu koja se brine o funkcionalnosti svih elektroničkih uređaja u poslovnici, a raspoloživa je također i služba za nabavu radnih materijala kako bi se posao mogao neometano obavljati. Dosadašnja iskustva dugogodišnjih zaposlenika ukazuju na realne mogućnosti napretka onih djelatnika koji pokažu inicijativu i sposobnost za preuzimanje većih odgovornosti.

Osobe kojima je privlačan posao koji uključuje rad s ljudima, uz kombinaciju informatike i poznavanja sporta, mogu se već sada prijaviti na natječaj i početi s radom u vrlo kratkom roku! Potrebno je jednostavno poslati e-mail sa životopisom na adresu dobitak@smartflex.hr.

Privremeno zapošljavanje