SmartFlex odabire osobe za Vaše privremene zadatke. Zaposlenici su zaposleni u SmartFlex-u i upućeni k Vama na potrebni vremenski period. Flex radnici koje izaberemo posjeduju sve vještine koje Vi zahtijevate i lako se prilagođavaju na rad i novu radnu okolinu.

Pronalazak radnika

Vaš kadrovski proračun ili business plan tvrtke ne dozvoljava zapošljavanje novih stalnih zaposlenika:
zapošljavanjem privremenih zaposlenika imate mogućnost biti sigurni da se posao odvija prema poslovnom planu, pri čemu broj stalno zaposlenih – FTE (full time equivalent) ostaje nepromijenjen.

Vaše poslovanje ubrzano raste:
da bi podržali faze ubrzanog poslovnog razvoja potrebni su Vam u kratkom roku radnici određenih vještina. Ukoliko se rast poslovanja stabilizira, imate dovoljno vremena popuniti Vaše potrebe za stalnim zaposlenjem. No, ukoliko se taj rast uspori, jednostavno možete prekinuti potrebu za privremenim zapošljavanjem.

Vaš posao je sezonskog karaktera:
da biste se uspješno mogli pripremiti za povećanje obujma poslovanja u sezoni, možemo Vam ustupiti privremenu radnu snagu na samo nekoliko dana, tjedana ili mjeseci. Vi odlučujete točno kada i na koliko dugo trebate dodatne kadrove. Kad sezona završi, niste u situaciji da morate otpustiti Vaše radnike, nego samo prekinuti Sporazum o ustupanju radnika sa SmartFlex-om.

Vođenje kadrovske administracije Vam nije ‘core business’:
morate se koncentrirati na stvari koje radite najbolje i koje Vam donose profit. Odabir kadrova i vođenje administracije su troškovi koje treba minimalizirati. S privremenom radnom snagom koju smo posebno odabrali za Vas i za koju vodimo cjelokupnu administraciju štedite novac i vrijeme.

Nemate vremena stalno tražiti iskusan kadar:
Vi jednostavno trebate osobu u određeno vrijeme, na određenom mjestu. Pritom ne želite da Vam upravo to predstavlja brigu. Naći kvalitetan kadar je dovoljno teško samo po sebi; no naći kvalitetan kadar u trenutku rasta Vašeg poslovanja ili pod pritiskom je još teže. Mi smo već izabrali najbolje ljude za Vas i ustupamo ih Vama kad ih zatrebate.

Privremeno zapošljavanje