Prijava u SmartFlex bazu životopisa

Zahvaljujemo Vam što ste se odlučili prijaviti u našu bazu kandidata. Iskoristite ovu priliku da nam se predstavite i što jasnije opišete svoje kvalifikacije te profesionalne interese. Brinemo o povjerljivosti, zaštiti i tajnosti podataka koje podijelite s nama te ih ne otkrivamo trećim stranama.

  • Molimo navedite kratak opis vašeg obrazovanja, radnog iskustva i/li poslova koji vas zanimaju. Molimo budite jasni i precizni.
  • Drop files here or
    Max. file size: 5 MB, Max. files: 5.
      Molimo učitajte svoju molbu i životopis u .doc ili .docx formatu. Možete priložiti najviše 5 dokumenata. Veličina datoteka ne smije biti veća od 5 MB.


      Smart Flex d.o.o. Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, spol, datum rođenja, kontakt broj, e-adresu, poštanski broj i prebivalište/boravište) kao i podatke koje navedete u svome životopisu obrađuje isključivo radi traženja radnog mjesta za Vas. Vaše podatke obrađujemo sve dok ne zatražite da Vas isključimo iz naše baze kandidata. Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupne su na ovim stranicama pod https://smartflex.hr/pravila-privatnosti.