Koncentrirajte se na biznis u kojem ste najbolji, a nama prepustite brigu oko obračuna plaće. Jamčimo vam povjerljivost i sigurnost podataka.

Obračun plaća

SmartFlex preuzima odgovornost za ispravan i pravovremen obračun plaće Vaših zaposlenika u skladu sa zakonskim odredbama. Kroz profesionalno i pouzdano partnerstvo jamčimo Vam besprijekorne isplatne procese budući da Vam naša usluga obračuna plaće uvelike pojednostavljuje proces isplate plaća, rješava Vas brojnih administrativnih poslova te omogućuje da se Vaše osoblje fokusira na poslove iz djelatnosti Vaše tvrtke čime se povećava njihova produktivnost.

Koristimo moderne IT sustave za obračun plaća zbog čega smo u mogućnosti brže i točnije prikupiti podatke o Vašim zaposlenicima, a eventualne probleme identificirati na vrijeme – mnogo prije same isplate.

Vaše povjerenje nam je iznimno važno. Jamčimo vam tajnost, povjerljivost i sigurnost podataka. Obračun plaća vršimo sukladno mnogobrojnim odredbama zakona čije promjene kontinuirano pratimo.

Fleksibilnost je ključna za uspjeh svake kompanije stoga SmartFlex uslugu obračuna plaće možemo kreirati na način koji najbolje odgovara potrebama Vašeg poslovanja.

Uslugu obračuna plaća provodi tvrtka SMART GROUP SERVICES d.o.o.