Naš klijent je jedan od vodećih fiksnih telekomunikacijskih operatera u Republici Hrvatskoj. Imaju preko pola milijuna priključaka koji podržava preko 3.000 km optičke mreže, koja bi svojom dužinom mogla obuhvatiti cjelokupnu kopnenu granicu Republike Hrvatske. Korištenjem najnovijih tehnologija i globalnih telekomunikacijskih rješenja, kreiraju dodanu vrijednost na tržištu fiksne telefonije u Hrvatskoj. Njihova korporativna kultura podržava inovativnost, lojalnost, učenje, poduzetnost i želju za pobjedom svakog zaposlenika. Zbog povećanja opsega poslovanja, naš klijent traži odgovorne i pouzdane osobe za poziciju:

AGENT

za podršku korisnicima (m/ž)

– Osijek –

nepuno radno vrijeme

Agenti su strpljivi, suosjećajni i strastveno komunikativni. Vole razgovarati, mogu se staviti u cipele korisnika te odgovoriti na njihove upite i riješiti njihove probleme. Osim toga, pružaju informacije o drugim proizvodima i uslugama te su orijentirani na prodaju. Cilj je osigurati visok standard usluga, prodaju i učinkovito reagirati na zahtjeve te održavati visoku razinu zadovoljstva korisnika.

Vaša zaduženja:

• zaprimanje različitih upita i prigovora korisnika
• rješavanje problema ovisno o odjelu (informacije, računi, tehnička podrška)
• pružanje informacija korisnicima o proizvodima, uslugama i prodajnim ponudama
• realizacija prodaje tijekom kontakta s korisnikom
• odlazni pozivi u svrhu obavještavanja korisnika

Vaše kvalifikacije:

• minimalno završena četverogodišnja škola
• radno iskustvo u kontakt centru telekomunikacijske tvrtke je prednost
• izražen interes za područje telekomunikacija
• poznavanje rada na računalu (MS Office programi)

Izuzetno cijenimo energične i otvorene osobe koje vjeruju u sebe,
komunikativne su i spremne na poslovne izazove!

 

Radit ćeš u dinamičnom i tehnološki naprednom radnom okruženju, uz motivirajuće uvjete rada i poticajan sustav zarade. Zahvaljujući timskom radu i kvalitetnoj suradnji među kolegama postižu se izvrsnost i odlični poslovni rezultati.

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da svoj životopis pošalju najkasnije do ponedjeljka, 22. siječnja 2018. na prijava@smartflex.hr.

Kandidati koji ispunjavaju navedene uvjete biti će kontaktirani i pozvani na testiranje u najkraćem mogućem roku.