Najveća obveza svakog poduzeća je investiranje u vlastite kadrove, a pronalazak kvalitetnih kadrova može biti dugotrajan i naporan proces. Poduzeća imaju problema s pronalaskom vremena za učinkovito zapošljavanje, stoga Vam SmartFlex nudi svoju uslugu traženja i selekcije zaposlenika.

Administriranje ugovora

Želite postići najbolje poslovne rezultate, brzo i uspješno se prilagoditi promjenama na tržištu te tako pripremljeni sudjelovati u novim poslovnim prilikama. Korištenje flex radnika – privremene radne snage zaposlene na fleksibilan način – može biti izvrsno rješenje.

Već neko vrijeme je u Hrvatskoj potražnja za uslugama zapošljavanja privremene radne snage u porastu. Fleksibilnost tržišta rada smatra se ključnim za ekonomski rast. Privremeno zapošljavanje koristi se iz raznih razloga od kojih su najčešći odsustvo vlastitih radnika, porodiljni ili godišnji dopusti, bolovanja, povećan volumen poslovanja u sezoni, probni rok, iznenadno povećanje posla, zabrana zapošljavanja u određenom razdoblju (headcount block) i slično. Mnoge tvrtke imaju potrebu za privremenim radnicima samo za vrijeme trajanja različitih projekata. U bilo kojem navedenom slučaju, SmartFlex ima rješenje koje je ‘krojeno po mjeri’ za Vas.

Ponekad se nedostatak osoblja može predvidjeti. Međutim, većinom su takve situacije neočekivane. Tada se možete obratiti SmartFlex-u koji će Vam osigurati kvalitetna, fleksibilna i brza rješenja.

Privremeno zapošljavanje