Naš klijent je uspješan proizvođač poznatih alkoholnih pića sa sjedištem u Koprivnici. Zbog povećanog opsega posla tijekom sezone, u potrazi smo za novim članovima njihova tima koji će raditi na poziciji:

Radnik u proizvodnji (m/ž) – Koprivnica

TKO? ŠTO? KAKO? KOLIKO?

Ne pitamo te za školu i ocjene, nego želiš li raditi i zaraditi.

Na ovom poslu ćeš rukovati strojevima u proizvodnji, kontrolirati proizvodni proces i pratiti učinkovitost procesa proizvodnje.
Uz to ćeš prepakiravati proizvode te održavati čistoću i higijenu radnog mjesta.

Radno vrijeme je u tri smjene koje počinju u 7:00, 15:00 i 23:00 sata.
Lokacija: Koprivnica
Koliko? Prijavi se i saznaj.

Nijedno prijateljstvo nije slučajno!

Ako smo te zainteresirali za ovaj posao, prijavi nam putem e-maila prijava12@smartflex.hr. Ako želiš, prijavi i prijatelje te se zajedno uključite u selekcijski proces u Smart Flexu.

Odabrane kandidate (i njihove prijatelje  ) kontaktirat ćemo u najkraćem roku.

*DISCLAIMER: Prijavom na ovoj stranici dajete Vaše osobne podatke za koje jamčite da su istiniti, te nam u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03) dajete dozvolu da navedene podatke koristimo u traženju radnog mjesta za Vas. Prikupljamo samo one podatke koji ste nam dobrovoljno poslali prijavom na ovoj stranici i koje ste naveli u Vašem životopisu ako ga šaljete u privitku. Vaše osobne podatke čuvat ćemo u našoj bazi podataka u skladu s clankom 17. Pravilnika o obavljanju djelatnosti u svezi s zapošljavanjem izvan Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (NN 96/02 i 159/04). SMART FLEX d.o.o. za uporabu i obradu Vaših osobnih podataka te dostavljanje Vašem potencijalnom poslodavcu mora imati Vaš pristanak koji nam dajete u trenutku Vaše prijave na ovoj stranici kada kliknete na “Pošalji”. Svoj pristanak možete opozvati u svako doba slanjem pisane izjave našoj agenciji, putem e maila ili pošte.